IMG_20201014_084337_438.jpg

PUTKIREMONTTI MIELESSÄ?

Asuintalojen putkistojen saneerausta pidetään yleisesti massiivisena ja kalliina operaationa, mutta sitä sen ei tarvitse olla. Olemme rakentaneet prosessin kolmevaiheiseksi, jotta kustannukset pysyvät alhaisina ja urakka voidaan toteuttaa nopeasti, mutta työn laatu pysyy alusta loppuun asti kiitettävänä.

Lue alta lisää!

1. KARTOITUS
IMG_20200621_213534_edited_edited.jpg

Kartoitusvaiheessa kohde ja kohteen olemassa olevat piirustukset tutkitaan yhdessä asukkaan tai taloyhtiön edustuksen kanssa. Muutostarpeet ja mahdolliset erityistoiveet kirjataan ylös asuntokohtaiseen lähtötietolomakkeeseen.

 

Kartoituskäynnin pohjalta laaditaan ensin tarjous toteutussuunnitelman laatimisesta. Kartoituskäynti on maksuton, eikä velvoita tilaamaan yhtään mitään!

Brainstorming%20over%20paper_edited.jpg

Suunnitteluvaiheessa kohteen saneerauksesta laaditaan tasopiirustukset, sekä muu mahdollisesti tarvittava dokumentaatio. Meillä on kokemusta asioimisesta monien eri kuntien rakennusvalvontojen kanssa ja byrokratian hoitaminen on tuttua.

 

Suunnittelu tehdään ennalta sovittuun urakkahintaan tai tuntiveloitusperusteisesti. Suunnitteluvaiheen päätteeksi laaditaan tarjous itse työn toteutuksesta.

Plumber%20Fixing%20Sink_edited.jpg

Tarjouksen johtaessa tilaukseen, muutokset toteutetaan laadittujen suunnitelmien perusteella. Muutokset pyritään toteuttamaan siten, että asukkaille aiheutuu mahdollisimman lyhytaikainen haitta. Uudet järjestelmät pyritään rakentamaan vanhojen rinnalle, jolloin käyttökatko järjestelmiin tulee, kun vanha systeemi poistetaan käytöstä ja uusi otetaan käyttöön. Olemme toteuttaneet omakotitalojen käyttövesiremontteja jopa kahdessa päivässä. Jokainen kohde on yksilöllinen, mutta lähtökohtana on, että muutokset toteutetaan alle viikossa.

2. SUUNNITTELU
3. TOTEUTUS

On suotavaa toimia ennen kuin vanha putkisto on alkanut vuotaa. Haluamme, että kustannuskysymys ei saa olla este järjestelmien kunnossapidolle. Siksi toteutamme muutoksia tarpeen vaatiessa myös osamaksusopimuksella. Kysy lisää Pekalta!

IMG_20200921_154857_457.jpg

Pidämme erityisesti huolta, ettei piileviä riskipaikkoja pääse syntymään. Osana hyvää putkiremonttia toteutetaan myös kalustusten vuotosuojaukset, kuten keittiökaappien tiivistykset. Vahinkoja kuitenkin voi sattua, joten yrityksemme on vastuuvakuutettu toimija.